HOE EEN EBAY-BETALING VIA PAYPAL ANNULEREN?

U moet weten met PayPal; u kunt online betalen op een breed scala aan platforms. Het enige dat u hoeft te doen, is een PayPal-rekening openen door uw bank- of kaartgegevens in te voeren en aan de slag te gaan. U heeft de mogelijkheid om PayPal te kiezen als de basisbetaalmethode op bijna alle online winkelwebsites.

Hiermee kunt u in slechts een paar stappen geld naar uw vrienden, familie of zakenpartners sturen. Of je nu een betaling hebt gedaan met een creditcard of een banktegoed, geld dat op eBay wordt verzonden of ontvangen, wordt verwerkt via de PayPal-service. Godzijdank heeft het een annuleringsfunctie waarmee je de recentelijk gedane betalingen kunt annuleren, op voorwaarde dat ze nog moeten worden opgeëist door de eBay-verkoper.

Als u meer wilt weten over de online betalingsservice, denk dan niet twee keer na voordat u contact opneemt met onze PayPal-klantenservice. We beloven zo snel mogelijk contact met u op te nemen met het juiste advies.

U kunt de onderstaande procedure stap voor stap volgen om een ​​eBay-betaling die via de PayPal-service is gedaan, te annuleren.

  • Log in op uw PayPal-account (gekoppeld aan eBay).
  • Klik op de link Geschiedenis om uw transactiegeschiedenis te openen.
  • Open de transactie die u wilt annuleren.
  • Klik op de knop Annuleren onder de kop Orderstatus / acties.
  • Tik op de link Betaling annuleren naast de eBay-betaling.

Door de bovenstaande procedure te volgen, kun je de recente eBay-betaling die je via PayPal hebt gedaan, annuleren. Deze methode is heel eenvoudig te volgen voor iedereen die een beetje kennis heeft van PayPal.

Als u nog steeds twijfelt, kunt u 24 uur per dag contact opnemen met onze  Paypal contact belgie. Het maakt niet uit wanneer u probeert contact met ons op te nemen, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op met de meest relevante oplossingen.

Bij de Paypal klantendienst belgie hebben we een team van goed opgeleide, getrainde en ervaren mensen die weten hoe ze hun werk op tijd moeten doen. Omdat ons team de klok rond werkt om uw technische problemen op te lossen, kunt u op elk moment proberen contact met hen op te nemen.

U kunt dit doen via e-mail, telefoon of live chatondersteuning. We beloven dat zodra u uw probleem meldt, onze paypal bellen vanuit belgie contact met u zal opnemen met tijdige en meest geschikte oplossingen.

Comments

Popular posts from this blog

WAT IS HET PROCES OM DE BETALINGSFOUT 601 VAN EBAY PAYPAL OP TE LOSSEN?

HOE FACTUREN AFDRUKKEN VAN TRANSACTIES DIE VIA PAYPAL WORDEN UITGEVOERD?

HOE VERZENDLABELS OP PAYPAL OPNIEUW AFDRUKKEN?