HOE FACTUREN AFDRUKKEN VAN TRANSACTIES DIE VIA PAYPAL WORDEN UITGEVOERD?

Traditionele handel is de afgelopen jaren zo geëvolueerd dat u deze nu online kunt uitvoeren, via uw mobiele telefoon of laptop. Eerder was het nodig dat de agenten aanwezig waren op de plaats van vestiging om alles te overzien, maar nu kan dat allemaal via een telefoongesprek, vanuit het comfort van uw huis of kantoor. U hoeft niet fysiek aanwezig te zijn op de plaats van vestiging om een ​​transactie te starten.

Op dezelfde manier zijn de betalingsmethoden voor verschillende verkopers ook getuige geweest van veel veranderingen en uitdagingen. Het was misschien een beetje verwarrend voor de mensen om in eerste instantie te begrijpen hoe ze online betalingen moesten doen, maar nu kan zelfs een 10-jarig kind of een 65-jarig persoon dat doen!

In de afgelopen jaren is PayPal naar voren gekomen als de meest populaire en gemakkelijkere betaalmethode onder de mensen over de hele wereld. Zijn diensten zijn beschikbaar op een breed scala aan e-commerce websites, met slechts een betalingsprocedure in twee stappen. En als u een fout tegenkomt, is hun paypal belgie bellen altijd beschikbaar.


Tijdens het gebruik van de services kunt u echter enkele onverwachte problemen tegenkomen. Een van hen is dat ze geen facturen kunnen afdrukken tijdens het gebruik van de veilingwebsite.


Als hetzelfde met jou is gebeurd, dan ben je hier absoluut aan het goede adres. Onze Paypal contact belgie heeft een aantal eenvoudig te volgen trucs bedacht die u kunt uitproberen wanneer u met dergelijke problemen wordt geconfronteerd.


Hoewel eBay-transacties met PayPal eenvoudig online kunnen worden uitgevoerd, kunt u ervoor kiezen om een ​​papieren versie van de factuur af te drukken voor uw administratie of om deze naar de koper te mailen.

Het enige dat u hoeft te doen, is de onderstaande procedure volgen om dat te kunnen doen!

  • Log in op je eBay-account.

  • Navigeer naar de My eBay-pagina.

  • Klik op Verkopen -> Verkocht.

  • Vink het vakje aan naast de verkoop die u wilt factureren.

  • Klik op Afdrukken -> Kies factuur / pakbon -> Afdrukken.


Als u problemen ondervindt bij het volgen van de bovenstaande oplossing, aarzel dan niet om ons PayPal technische servicenummer te bellen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!


Voor het geval niets werkt, kunt u ook verbinding maken met onze Paypal klantendienst via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning. We beloven al uw technische problemen met uw PayPal-rekening binnen de kortste keren op te lossen.


Het enige dat u hoeft te doen, is uw probleem zo snel mogelijk aan ons team melden!
Originele Bron

Comments

Popular posts from this blog

WAT IS HET PROCES OM DE BETALINGSFOUT 601 VAN EBAY PAYPAL OP TE LOSSEN?

HOE VERZENDLABELS OP PAYPAL OPNIEUW AFDRUKKEN?