WAAROM WORDEN MIJN PAYPAL-VERZENDLABELS NIET AFDRUKKEN?

PayPal is een van die betalingsplatforms die in zeer korte tijd populair zijn geworden. Naast het aanbieden van geldbetalings- en acceptatiediensten aan de handelaren, heeft PayPal nog veel meer te bieden. Een van deze diensten stelt bedrijven in staat verzendetiketten af ​​te drukken voor elke transactie met PayPal-fondsen voor vervoerders. 

Bovendien biedt het ook concurrerende tarieven voor verzendetiketten die via hun verzendservice zijn gekocht.

Hoewel het heel gemakkelijk is om verzendetiketten af ​​te drukken via PayPal, kunnen er technische problemen optreden als u dit doet nadat u een aankoop heeft gedaan. In dergelijke tijden herinnert u zich misschien onze PayPal-klantenservice en hun topservices, maar denk niet twee keer na en bel ons gewoon.

Laat ons ons niet concentreren op het oplossen van dit technische probleem voor het geval u het opnieuw ervaart. Voor uw gemak heeft onze contact Paypal belgie enkele oplossingen bedacht die van pas kunnen komen.

EEN LABEL ONGELDIG MAKEN

Als u door een hardware- of softwareprobleem geen verzendetiket kunt afdrukken, kunt u met PayPal ongebruikte etiketten binnen 24 uur na de eerste aankoop ongeldig maken. U kunt een verzendlabel annuleren door,

  1. Inloggen op uw PayPal-account.
  2. Navigeren naar Accountinformatie -> Geschiedenis.
  3. Lokaliseren van de betaling die is gekoppeld aan het verzendlabel.
  4. Klik op de link Details -> Label leegmaken.

START DE WEBBROWSER OPNIEUW

Soms is uw webbrowser of een vitale plug-in erin geïnstalleerd om de oorzaak te zijn van een technisch probleem. Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, moet u proberen het browservenster te sluiten of uit te loggen bij uw PayPal-rekening. Als dit de fout niet oplost, kunt u proberen toegang te krijgen tot PayPal via een andere browser.

Als geen van de bovenstaande oplossingen u helpt om van het probleem af te komen, kunt u contact opnemen met onze paypal bellen belgie voor onmiddellijke hulp. We beloven al uw problemen in een mum van tijd op te lossen!

CONTROLEER UW PRINTER

Als uw PayPal-account de toegang tot de printer heeft onderbroken, kan dit de oorzaak van de fout zijn. Om ervoor te zorgen dat het weer goed werkt,

  • De printer is ingeschakeld.
  • Het is verbonden met een netwerk.
  • Het is vrij van papierstoringen.

Als u thuis of op kantoor meerdere printers heeft, zorg er dan voor dat u de juiste hebt geselecteerd in het printerbeheervenster.

Een van de bovenstaande trucs zal u zeker helpen om de technische fout met uw PayPal-account te verhelpen. Voor het geval ze allemaal mislukken, kunt u onze Paypal-ondersteuning België bellen of ons schrijven via e-mail of live chat-ondersteuning. We beloven u te helpen al uw technische problemen in een mum van tijd op te lossen!

Comments

Popular posts from this blog

WAT IS HET PROCES OM DE BETALINGSFOUT 601 VAN EBAY PAYPAL OP TE LOSSEN?

HOE FACTUREN AFDRUKKEN VAN TRANSACTIES DIE VIA PAYPAL WORDEN UITGEVOERD?

HOE VERZENDLABELS OP PAYPAL OPNIEUW AFDRUKKEN?