HOE VERZENDLABELS OP PAYPAL OPNIEUW AFDRUKKEN?

PayPal heeft online winkelen eenvoudiger, veiliger en sneller gemaakt voor de gebruikers. Met slechts een paar klikken kun je dat paar schoenen, jurk, horloge of vintage album van jou maken. Het gebruik van PayPal kost niets of geen moeite. Behalve dat ze de gebruikers dat gemak bieden, hebben verladers ook andere dingen gemakkelijk waarmee ze via uw printer verzendlabels kunnen maken.

U kunt ook verzendetiketten afdrukken voor de US Post Office, Canada Post, Royal Mail Group en UPS met PayPal. Voor meer informatie over deze labels kunt u contact opnemen met onze Paypal klantendienst belgie, die u alles over de betalingsservice zal leren.

Als je twijfels hebt, neem dan opnieuw contact met hen op om alles weg te nemen.

Verzendetiketten kunnen maar op één pakket worden gebruikt en u kunt ze niet op uw pc opslaan. U moet het ook op de originele verpakking gebruiken, omdat het gebruik van hetzelfde label op meerdere pakketten een beetje verboden is. Je mag dat ding niet oefenen, tenzij het originele verloren of beschadigd is.

Als u per ongeluk het originele verzendetiket bent kwijtgeraakt of beschadigd en u bent hier om uit te zoeken wat u nu moet doen, maakt u zich geen zorgen, want u kunt zonder extra kosten een ander afdrukken. Onze paypal bellen belgie begeleidt u nu door de hele procedure om een ​​nieuw label voor uw pakket te laten afdrukken.

  • Log in op uw PayPal-account op pc of Mac.
  • Klik op het tabblad Activiteit in het menu.
  • Zoek de betreffende transactie en klik op de optie Verzendlabel afdrukken eronder.
  • Controleer desgevraagd uw adres, telefoonnummer en de printer.
  • Selecteer de verpakkings- en verzendopties en voer uw pakketspecificaties in.
  • Klik op Verzendkosten berekenen en vervolgens op Bevestigen en betalen.

Als u dit doet, wordt uw PayPal-rekening gefactureerd en krijgt u een afdrukbaar label dat u op het pakket kunt plakken. Als u vragen heeft over de procedure, kunt u gerust bellen met ons PayPal-nummer voor technische ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op met de beste oplossingen.

Voor verdere hulp kunt u op elk moment contact opnemen met onze paypal email belgie telefoon of live chat. Het maakt niet uit wanneer u probeert contact met ons op te nemen, we zullen ervoor zorgen dat al uw twijfels worden weggenomen.

Originele Bron

Comments

Popular posts from this blog

WAT IS HET PROCES OM DE BETALINGSFOUT 601 VAN EBAY PAYPAL OP TE LOSSEN?

HOE FACTUREN AFDRUKKEN VAN TRANSACTIES DIE VIA PAYPAL WORDEN UITGEVOERD?

HOE KAN IK MIJN BANKREKENING LINKEN AAN PAYPAL BIJ GEBRUIK VAN WEBSERVICES?